TANDEN BLEKEN

Faciem Huidverzorgingsinstituut Huidverbetering Anti-aging
Faciem Huidverzorgingsinstituut Huidverbetering Anti-aging
Faciem Huidverzorgingsinstituut Huidverbetering Anti-agingEen stralende glimlach....
Na de ogen is de glimlach vaak het eerste waar men naar kijkt. Na meer dan 10 jaar zelf in de tandartsenwereld te hebben gezeten, weet ik als geen ander dat mooie witte tanden meer zelfvertrouwen geeft. Bij ons in het instituut werken we met een cosmetisch tandenbleekmiddelconcept zonder waterstofperoxide. Het is ontwikkeld in samenwerking met tandartsen en laboratoria en gecertificeerd na tal van lange termijntests. Door de consumptie van kleurstof houdende voedingsmiddelen verandert onvermijdelijk de kleur van je tanden. De bleekgel bevat een actief bleekmiddel dat wordt geactiveerd door een LED-lamp. Het bleekmiddel dringt door in de verkleuringen van het tandoppervlak en lost het op, waardoor noch het tandvlees of het glazuur wordt aangetast. Deze vorm van cosmetisch bleken van tanden is veilig en zonder bijwerkingen.

Is het cosmetisch tanden bleken schadelijk?
Nee, deze bleek methode is niet schadelijk omdat het geen waterstofperoxide bevat. Dit hebben vele studies aangetoond.

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?
Dit is van vele factoren afhankelijk. Het beste resultaat behaal je als je net een reiniging hebt gedaan bij de tandarts. Alvorens we starten kan je ter plaatse ook nog even de tanden poetsen en bij veel aanslag zal er ook nog gepolijst worden zodat we het maximum resultaat kunnen behalen. Bleken werkt het beste met natuurlijke tanden. Implantaten, bruggen en kronen kleuren vaak een beetje mee omdat deze ook vuil aannemen, maar dit is minimaal. Met ons product kunnen we geen Colgatesmile garanderen. Degene met echt spierwitte tanden hebben trouwens facings. We bleken niet met hoge concentraties waterstofperoxide. We kunnen wel naar de oorspronkelijke tandkleur terug bleken. Iedereen wil het maximale resultaat maar ieder persoon is anders, en reageert anders, we kunnen nooit op voorhand zeggen tot hoe ver we kunnen gaan met het bleken.

Onderhoud na de bleekbehandeling.
Na de bleeksessie geven we enkele tips om zo lang mogelijk de tanden wit te houden. De consumptie van kleurstof houdende voedingsmiddelen heeft invloed op de terugloop van het resultaat na het bleken. Dit proces kun je vertragen door na het bleken een speciaal ontwikkeld product te gebruiken. En binnen de 3 maanden kan je ook steeds langskomen voor een touch-up behandeling.

Waar na de behandeling rekening mee houden?
De gel blijft na de behandeling nog werkzaam. In de eerste 48 uur mag je niet roken en kleur intensieve voedingsmiddelen vermijden omdat dit het resultaat negatief zal veranderen. Gebruik steeds na het poetsen het onderhoudsproduct voor een duurzaam resultaat

    Contra indicaties
  • onder de 18 jaar
  • chemotherapie
  • zwangerschap / borstvoeding
  • ongezonde tanden of tandvlees

Dit gezegd zijnde, laat de mooie glimlach maar komen!